Domů /
ANGELCARE AC 300 pohybu 2018

ANGELCARE AC 300 pohybu 2018


Žádné hodnocení. Kód: ANGELCARE005
Produkt již není v prodeji

Výhody nákupu:

Doprava zdarma
nad 3 500 Kč
100 % garance originálního zboží

ANGELCARE AC 300 pohybu 2018

ANGELCARE AC 300 pohybu

5 let záruka !

Digitální monitor dýchacích pohybů novorozence s bateriovým napájením,  nastavitelnou citlivostí desek a BEZ omezení hmotnosti dítěte.

Angelcare AC300 monitor dechu a pohybu, bílý design 2013
Angelcare ® hlídá pohyby a dýchání vašeho miminka a v případě abnormálního průběhu dýchání a při zástavě dýchání, apnoické pauze delší 20 vteřin, vás včas upozorní hlasitým alarmem. Hlasitý alarm současně stimuluje dítě k nádechu. Angelcare ® software vyhodnocuje změnu chování miminka a při jeho opětovném dýchání sám vypne alarm a pokračuje v tichém monitorování.


AC300 NEW v bodech :

  • možnost nastavení citlivosti senzorových desek
  • hmotnost miminka NENÍ omezena
  • velikost postýlky NENÍ omezena
  • použitelné pod všechny zdravé dětské matrace

Angelcare AC300 sestává z Kontrolní jednotky designu Anděla, umístěné u miminka a 2 senzorickými deskami (senzory) umístěnými pod matrací dítěte. Desky jsou s Kontrolní jednotkou propojeny tenkým elektrickým kabelem a bezpečným konektorem Jack 3,5mm (nelze rozšlápnout :-)

Jak Angelcare funguje?

Ať je děťátko vzhůru, nebo tvrdě spí, dvě vysoce citlivé senzorické podložky pod matrací zachycují každý i nepatrný pohyb po celé lehací ploše - dokonce i dýchání vašeho dítěte. Jestliže Angelcare ® nezaregistruje déle než 20 vteřin žádný dýchací pohyb, vyvolá alarm. Díky nastavitelné funkci „TIC“ je možno každý pohyb zobrazit opticky i akusticky.
 Signály z desek jsou předány mikropočítači v Kontrolní jednotce ke zpracování. Zde je signál digitalizován s následnou extrakcí výsledného signálu použitelného pro detekci dýchacích pohybů. Software mikropočítače byl vyvíjen a laděn několik let a je vyladěn tak, aby poskytoval naprosto spolehlivé informace. Angelcare ® procesor, nejen že velmi účinně detekuje dýchací pohyb, ale má také vestavěnu vlastní inovativní techniku, která neustále monitoruje i sama sebe, s řadou bezpečnostních procedur umožňující spolehlivé použití Angelcare ® i v nestandardních či abnormálních stavech dítěte, nebo přístroje (zástava dechu, nepravidelné dýchání, apnoická pauza), kdy je spuštěn bezpečnostní poplach - alarm.

Baterie:

Provoz Angelcare ® zajišťují 2 AA alkalické 1,5V/LR6 baterie. Baterie jsou automaticky překontrolovány pokaždé, když je zařízení zapnuto a jsou kontrolovány i periodicky během používání. Jakmile se baterie blíží ke konci své životnosti, uživatel je včas upozorněn na nezbytnou výměnu baterií.

Pro koho je Angelcare AC300 vhodný?

  • pro rodiče, kteří potřebují výhradně hlídání dýchacích pohybů - dítě s nimi dosud spí v ložnici
  • pro rodiče, kteří již mají babyphon (vysílačku zvuků) a proto potřebují pouze hlídání pohybů – včetně dechových
  • tito rodiče tedy mohou svůj babyphon zkombinovat s monitorem Angelcare ®
  • ve vážném případě je alarm přístroje Angelcare ® přenesen vysílačem jejich babyphonu na přijímač, stejně jako každý jiný hluk z dětského pokojíčku
  • pro rodiče dvojčat ve dvou oddělených postýlkách je zajištěno použitím monitoru zvuku a dýchacích pohybů Angelcare ® AC401 (301, 301-R) spolu s monitorem dýchacích pohybů Angelcare ® AC300
  • každé dítě z dvojčat využívá senzorické desky výhradně a pouze svého přiděleného monitoru
  • pohyby, dýchací pohyby obou dětí jsou registrovány pomocí příslušných senzorických desek
  • ve vážném případě je alarm z obou přístrojů přenesen přes vysílač monitoru zvuku a dechu (AC401, AC301, AC301-R) na přijímač Rodičovskou jednotku
  • indikátor stavu baterií (světelný a zvukový)

Elektrosmog

Angelcare ® AC300 je provozován výhradně pomocí baterií. Tento přístroj nemá funkci babyphonu (vysílačky), a proto nevysílá žádné rádiové vlny a tedy neprodukuje elektrosmog.

V ceně výrobku je již zahrnuto navýšení ceny o náklady vyplývající ze Zákona č. 185/2001 Sb. na likvidaci elektroodpadu (PHE), dále na likvidaci obalů a Licenční poplatky v souladu se zákonem.


Parametry :

  • senzorové desky (?)  2
  • baterie AA (součást balení) (?)  2
  • hmotnost retailového balení (kg)  1,550
  • Balení VO  4
Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.