Domů /
ANGELCARE pro dvojčata set monitor dechu a chůvička 2015

ANGELCARE pro dvojčata set monitor dechu a chůvička 2015


5 hodnocení Kód: ANGELCARE006
Produkt již není v prodeji

Výhody nákupu:

Doprava zdarma
nad 3 500 Kč
100 % garance originálního zboží

ANGELCARE pro dvojčata set monitor dechu a chůvička 2015

ANGELCARE pro dvojčata set monitor dechu a chůvička

Prodejní set monitorů dechu a chůvičky Angelcare pro dvojčata  tvoří dvě samostatná kompletní balení   AC 401  a  AC 300.

AC 401 2s (2 senzory)   + AC 300 se dvěma deskami a 5 letou zárukou

Monitoring dvojčat:

Ke sledování dechu a pohybové aktivity dvojčátek se nedá použít jeden přístroj, přestože má 2 (dvě) senzorové desky. Docházelo by k monitoringu signálů z více než jednoho zdroje a špatnému vyhodnocení situace. Každé miminko musí mít svůj vlastní nezávislý monitor.

Pro dvojčata ve stejné místnosti a každé ve vlastní postýlce se k monitoringu použijí dva samostatné přístroje Angelcare. Jedno dítě používá ve své postýlce model s bezdrátovým přenosem signálů k rodičovské jednotce - AC401 (se dvěma deskami). Druhé dítě ve své postýlce používá model AC300 (se dvěma deskami). Přístroje AC401 a AC300 se nijak vzájemně nepropojují! Oba Angelcare pracují samostatně.

Hlídání obou dětí pak funguje takto: Veškeré zvukové projevy od obou dětí a z místnosti (alarmy, pláč, upozornění, hlas dalšího dítěte apod.), jsou prostřednictvím mikrofonu AC401 bezdrátově přenášeny k obsluze do mobilní Rodičovské jednotky AC401.
Protože jsou obě děti ve stejné místnosti, sdílejí stejný prostor, případný alarm - kteréhokoliv dítěte - obsluha slyší z mobilní Rodičovské 401ky (případně cítí vibrace jednotky; volitelně). Další údaje společné oběma dětem, o teplotě v místnosti, funkci hlídání rozmezí teplot apod., jsou obsluze rovněž zobrazovány na displeji.

 

 

 

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.