Domů / Doplňky ke kočárkům / Vložky do kočárků, deky
Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 1
Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 2
Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 3
Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 4
Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 5
Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 1/5Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 2/5Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 3/5Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 4/5Vložka EMITEX Merino vlna 2022 - 5/5

Vložka EMITEX Merino vlna 2022


Žádné hodnocení. Kód: EMITEX031 Produktové číslo: 8595624439456
Výrobce: EMITEXEMITEX
Produkt již není v prodeji

Výhody nákupu:

Doprava zdarma
nad 3 500 Kč
100 % garance originálního zboží

Vložka EMITEX Merino vlna 2022

Vložka EMITEX Merino vlna 

Vložka Merino slouží k vylepšení zateplení všech fusaků a zavinovaček do autosedačky. Používá se také přímo do kočárků a autosedaček, kde vytváří bariéru mezi dítětem a chladným potahem kočárku, autosedačky. Může se použít jako podložka i jinde - v postýlce, při přebalování apod.
Merino vlna je velmi jemná a příjemná na dotek. Její vlákna jsou tvořena kreatinem a jsou jemnější a měkčí než klasická vlna. Jedná se o jeden z nejvhodnějších materiálů pro nejmenší děti. Vlákna vlny napomáhají udržovat dětskou pokožku v teple a suchu.
Díky tomuto materiálu je miminku vždy teplo právě tak, jak je potřeba. Pro ještě větší komfort je na rubové straně vložky protipotní mřížka ze 100% bavlny.


Přednosti Merino vlny:

  • Přírodní termostat. Merino vlna používá absorpční a vydávající proces, aby ohřála nebo ochladila lidské tělo. To je důvod, proč má miminko v Merino vlně stále ideální teplotu - nepřehřívá se, ani mu není zima. Když je miminku horko, Merino vlna chladí, protože je pórovitá a propustná. Absorbuje pot a zbavuje se ho odpařováním. Tak vytváří na pokožce příjemný chladivý pocit a miminko se nepřehřívá. Merino vlna v chladném počasí hřeje, v horkém chladí.
  • Hřeje, i když je vlhká – dokáže pojmout vlhkost rovnající se až třetině své váhy, aniž by na dotyk působila mokrá.
  • Vysoká prodyšnost Merino vlny zajišťuje, že materiál dýchá a pot se odpařuje. To zabraňuje přehřátí dítěte.
  • Antibakteriální, žádný zápach. Merino vlna na sebe dokáže chemicky vázat a neutralizovat tělesné pachy. Tím se stará o přirozené potlačení zápachu. I po delším užívání je stále příjemná na dotek a nezapáchá.
  • Velmi jemná - neškrábe. V Merino vlně se dítě cítí jako ve vatičce, je velmi příjemná k pokožce. Vlas vlny Merino má tloušťku 15 až 25 mikrometrů. Tenčí vlákna neškrábou, protože se při kontaktu s pokožkou ohýbají.
  • Vysoká UV clona. Přirozenou vlastností vlny je eliminace účinků UV záření.


Použití:
Na horním okraji jsou šňůrky pro upevnění vložky k fusaku, autosedačce, kočárku. Vložka je vhodná i pro 5-ti bodové upínání autosedačky, kočárku - k tomuto účelu jsou na vložce vyšity prostupy na pásy, tyto se prostřihnou nejlépe ostrými nůžkami na manikůru, nesmí se střihnout do nití od obšití jinak se bude obšití párat, prostřihnou se pouze ty díry, které jsou v místě pásů a budou se používat.

Údržba:
Díky velké samočisticí schopnosti není třeba prát často. Pro uchování žádaných vlastností vlny doporučujeme prát ručně, je nutné dodržet stejnou teplotu vody 30°C při praní a máchání. Po delším používání a několikanásobném praní je vhodné ošetřit lázní s lanolinem. Nežehlit, nesušit v sušičce, ždímat jen velmi jemně.

Rozměry:
délka 72 cm, šířka 32 cm - 37 cm

Složení materiálu:
100% Merino vlna
100% bavlna

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.