Domů /
LAMAZE Chrastící ponožky a náramky nové 2015

LAMAZE Chrastící ponožky a náramky nové 2015


Žádné hodnocení. Kód: LAMAZE045-01
Produkt již není v prodeji

Výhody nákupu:

Doprava zdarma
nad 3 500 Kč
100 % garance originálního zboží

LAMAZE Chrastící ponožky a náramky nové 2015

LAMAZE chrastící ponožky a náramky nové 2013

od narození 


Hebké ponožky s barevnou beruškou na jedné a s motýlem na druhé straně se snadno navlékají na dětské nožičky, které pak udržují v teple. Pestrobarevný motýl šustí křidélky a beruška v sobě ukrývá chrastítko.

Do 6-7 měsíců se dítě stane přeborníkem v natahování nožiček. Procvičí si používání svalů a naučí se sledovat své nohy, ke kterým barevná zvířátka na ponožkách poutají jeho pozornost. Ponožky jsou dermatologicky testovány.

Náramky ve tvaru známých barevných zvířátek se na zápěstí dítěte připevňují suchými zipy. Broučci na každém zápěstí pomohou dítěti pochopit, že má 2 ruce na hraní a hodně prstů ke zkoumání. Děti jsou fascinovány svými prsty. V období kolem 3. měsíce věku, se začínají chytat za každý prst a po jednom či po dvou si je strkají do pusy a okusují je nebo lížou.

Díky hře s prsty, se děti naučí dobře sledovat své ruce. Náramky s pestrobarevnými broučky přitahují pozornost dítěte k jeho rukám a když s nimi pohne, dostane se mu odměny v podobě zachrastění.

U všech hraček Lamaze, které se mohou dostat do úst není použito PVC. Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na to, pro jakou věkovou kategorii jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71 a ASTM F963-96.

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.