Domů /
LAMAZE Sova Hedvika 2017

LAMAZE Sova Hedvika 2017


Žádné hodnocení. Kód: LAMAZE069 Produktové číslo: 796714270692
Produkt již není v prodeji

Výhody nákupu:

Doprava zdarma
nad 3 500 Kč
100 % garance originálního zboží

LAMAZE Sova Hedvika 2017

LAMAZE Sova Hedvika

od narození

Ať je vaše miminko noční sova nebo ranní ptáče, měkoučká sovička Hedvika bude jeho kamarádkou 24hodin denně. Nabízí plno překvapení, které podporují zdravý rozvoj smyslů dětí, jejich představivost a fantazii.


 Citlivý dětský sluch bude reagovat na jemné cinkání rolničky, která je schovaná v hlavičce. Stejně tak zaujme šustění sovích křidélek a lístků větve, na které sova stojí. Další lísteček má podobu kousátka, které pomáhá při prořezávání dětských zoubků, sluníčko v podobě zrcátka odráží tvář, což dětem působí bezmeznou radost. Na větvičce se houpe i modrý měsíc, který trénuje dětský hmat.

Pokud jej malá ručička úspěšně uchopí, měsíc se odmění zapískáním, dítě tak má motivaci zkoušet to znovu a zlepšovat se. Rolnička v hlavičce má taktéž funkci hmatky, jejíž nahmatání vzbuzuje v dětech zvědavost s touhou objevit skrytý předmět. Toto je skutečně trénink pro dětskou jemnou motoriku.


Něžné barvy sovičky působí na miminka pozitivním a uklidňujícím dojmem. Výrazné velké oči využívají efektu focal point, upoutávají dětskou pozornost a podporuje rozvoj koncentrace. Díky novému Lamaze klipu hračku snadno připevníte na dětskou postýlku, stříšku kočárku nebo k přenosné autosedačce.


Hračka je vyrobena z kvalitního veluru. Použity jsou pouze dvou až třívrstvé tkaniny s trvanlivým potiskem s dlouhou odolností. Barvy tak zůstávají stále stejně intenzivní. Použitá výplň je vyrobena pouze z nejlepší střiže polyesterových vláken, což zajišťuje zvýšenou měkkost a dlouhou životnost hraček.

Hračky Lamaze jsou testovány bez ohledu na kategorii, pro kterou jsou určeny dle nejpřísnějších norem EN-71, ASTM F963-96a a slinného testu DIN.

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.