Domů /
LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 1
LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 2
LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 3
LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 4
LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 5
LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 1/5LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 2/5LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 3/5LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 4/5LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017 - 5/5

LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017


Žádné hodnocení. Kód: LEAPFROG001 Produktové číslo: 708431814950 Novinka Novinka
Produkt již není v prodeji

Výhody nákupu:

Doprava zdarma
nad 3 500 Kč
100 % garance originálního zboží

LEAPFROG Mluvící pejsek Scout 2017

LEAPFROG Mluvící pejsek Scout

od 6 měsíců

Tento produkt je pouze v anglickém jazyce !

 

Přítulné programovatelné štěňátko. Společně s ním si vaše dítě užije mnoho zábavy a naučí nové věci. Interaktivní hračka pro rozvoj schopností a intelektu dítěte. Hrou seznámí dítě s angličtinou. 

 

  • zařízení je napájeno 3 alkalickými AA bateriemi ( pro první použití jsou vloženy )

 

Jak si hrát:


Stiskněte tlapku s denními písničkami (s notami) a přehrajte si tak celou škálu naučných písniček a písniček a melodií nastavených právě pro vaše dítě.
Stiskněte tlapku s aktivitami a pejsek si s vámi začne povídat o oblíbených věcech vašeho dítěte, bude počítat škytnutí, předstírat, že je jiné zvíře, a vyprávět o svých pocitech.
Tlapka s ukolébavkami (s měsíčkem a hvězdičkami) zahraje dítěti konejšivou ukolébavku. Po jednom stisknutí budou ukolébavky hrát pět minut. Stiskněte dvakrát a ukolébavky budou hrát deset minut. Pro 15 minut hudby stiskněte tlapku třikrát.
Pejska vypnete stisknutím tlapky On/Off. Jakmile je vaše dítě připraveno si znovu hrát, stiskněte kteroukoliv tlapku a vrátíte se do aktivního režimu.

 
Stáhněte si nastavení z vašeho zařízení do hračky v několika jednoduchých krocích:


Rozepněte suchý zip na zádech štěněte, kde je schovaný box na baterie.
Otevřete jej a vytáhněte kabel. (Poznámka: Přepínač zapínání/hlasitosti musí být v poloze zapnuto, teprve tak můžete spojit hračku s vaším zařízením.)
Připojte kabel do jack konektoru na vašem zařízení. Poté postupujte podle pokynů na webové stránce a zesilte si nejprve zvuk vašeho zařízení na maximum a poté jej postupně snižujte.
Pro potvrzení, že je hračka připravena, stiskněte kteroukoliv tlapku a štěně by mělo říci: “Jsem připraven si s tebou hrát!” Poté odpojte kabel a zastrčte jej zpět do boxu na baterie.
Zavřete box na baterie a přesvědčte se, že je bezpečně uzavřen.
Zasuňte box na baterie do pejska a zapněte přes něj suchý zip.
 

Hodnocení
Toto zboží zatím nikdo nehodnotil. Buďte první a napište komentář nebo hodnocení.